Щороку ліси України дають велику кількість їстівних грибів. Наявність у грибах значної кількості білків (удвічі більше, ніж у картоплі), вуглеводів, мінеральних речовин, мікроелементів, екстрактивних та ароматичних речовин дає змогу розцінювати їх як досить поживний та калорійний продукт. Проте слід пам’ятати, що гриби важко перетравлюються, особливо в не подрібненому вигляді, через певну властивість ферментативної системи дітей, хронічних хворих та людей похилого віку, які дуже чутливі до грибних страв. 

57508, Миколаївська обл, м.Очаків, вул.Соборна, 7а
тел. +38 05154 3-10-20, +38 05154 3-04-96 
e-mail: ochakiv-rada@ukrpost.ua

Офіційна сторінка у Facebook : 

https://www.facebook.com/ochakiv.rada.gov.ua

 

Перегляди статей
295836