Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

ДО УВАГИ громадян, які одержували житлову субсидію у попередньому опалювальному періоді у грошовій безготівковй формі !

Дата: 03.01.2024 16:09
Кількість переглядів: 105

Управління соціального захисту населення Очаківської міської ради звертається з проханням терміново надати банківські реквізити для перерахування монетизованої субсидії, у разі її призначення на наступний період.
Відповідно до п. 114 Положення про порядок призначення житлових субсидій : «Після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії, відображені на облікових записах одержувачів житлової субсидії, які утворилися станом на 1 червня, виплачуються одержувачам житлових субсидій АТ “Ощадбанк” шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в АТ “Ощадбанк”, про що АТ “Ощадбанк” інформує одержувачів субсидії шляхом надсилання смс-повідомлень.»

Залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати житлової субсидії за обліковими записами одержувачів житлової субсидії станом на 1 червня, за якими не було звернень одержувачів житлової субсидії щодо їх виплати, 20 грудня припиняють обліковуватись АТ “Ощадбанк” за такими обліковими записами одержувачів житлової субсидії та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі. (пп.5 п.110 Положення)
Якщо станом на теперішній час у Вас немає поточного рахунку в АТ “Ощадбанк”, після 5 червня Вам необхідно самостійно звернутися до відділення АТ “Ощадбанк” для відкриття карткового рахунку та отримати готівку.
Звертаємо увагу громадян, що отримували житлову субсидію за рішенням комісії. Відповідно до ПКМУ від 23.05.2020 р. №247 «Про особливості надання житлових субсидій» управлінням забезпечено розгляд питань щодо призначення житлової субсидії на наступний період усім домогосподарствам, які отримували житлову субсидію в опалювальному періоді 2019-2020 років, без заяв громадян (за умови збереження за ними права на призначення субсидії).
Нагадуємо, що відповідно до п.90 Положення громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів поінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про виникнення обставин, які впливають на призначення субсидії, зокрема:
- зміни складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарств;
- зміни соціального статусу членів домогосподарства;
- зміни у складі сім’ї члена домогосподарства;
- зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання;
- зміни переліку витрат на управління багатоквартирним будинком;
- зміни управителя, виконавця комунальних послуг, створення об’єднання;
також про купівлю або іншим законним способом набуття права власності на земельну ділянку, квартиру (будинок), транспортний засіб (механізм), будівельні матеріали, інші товари довгострокового вжитку або оплатив (одноразово) будь-які послуги (крім медичних, освітніх та житлово-комунальних послуг, на суму, яка на дату купівлі, оплати, набуття права власності в інший законний спосіб перевищує 50 тис. гривень.
В умовах карантину прийом громадян здійснюється лише з питань прийому документів для призначення/припинення соціальних виплат та компенсацій. Консультації надаються виключно за телефонами. Вибачаємось за тимчасові незручності.
 
За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою управління вул.Старофортечна,10 (кабінет № 4) та за телефонами 3 06 07; 068 0516 199.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь