Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Відділ містобудування та архітектури

Дата: 03.01.2024 16:19
Кількість переглядів: 174

Начальник відділу  - Людмила БОГУН

 

Е-mail: [email protected]

 


Генеральний план основне креслення (графічний)

Основні положення Генерального плану

Схема зонування території міста (графічний)

План зонування території


Рішення Очаківської міської ради від 10.12.2021 року № 2 "Про внесення змін та доповнень до  розроблених проєктів генеральних планів населених пунктів Очаківської міської територіальної громади Миколаївської області: с. Покровське,  с. Покровка" 


ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО СТАНУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗБАР’ЄРНОГО ДОСТУПУ МАЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ (МГН) ДО  ОБ’ЄКТІВ ЖИТЛОВОГО ТА ГРОМАДСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В М.ОЧАКІВ

Інформація про результати проведення місцевими органами з питань містобудування та архітектури обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю


ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ
багатоквартирної житлової забудови по вулиці Будівельників в місті Очаків, Миколаївського району, Миколаївської області

(ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА, ДОДАТКИ, ГРАФІЧНІ МАТЕРІАЛИ)


ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ
детального плану території багатоквартирної житлової забудови по вулиці Будівельників в місті Очаків, Очаківського району, Миколаївської області

опубліковано 10.11.2021 


Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

опубліковано 19.03.2021 


Рішення Очаківської міської ради від 05.07.2019 року № 7 "Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес (виділення в окремий поштовий номер) об’єктам нерухомого майна в місті Очакові"


Рішення Очаківської міської ради від 09.04.2021 року № 26 "Про внесення змін та доповненнь до рішення Очаківської міської ради від 9 жовтня 2020 року № 8 «Про затвердження міської програми «Розроблення містобудівної документації на період 2021-2025 років» та заходів щодо її виконання»."
Додаток


Рішення Очаківської міської ради від 09.04.2021 року № 27 "Про розробку генерального плану населених пунктів Очаківської міської територіальної громади Миколаївської області: с. Покровське, с. Василівка, с. Покровка "


Рішення Очаківської міської ради від 09.04.2021 року № 28 Про внесення змін та доповнень до рішення Очаківської міської ради від 12 сернпя 2016 року № 26 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м.Очаків»"


Рішенням Очаківської міської ради від 14 липня 2021 року № 9 прийнято новий Порядок щодо пайової участі (внеску) в утриманні об’єктів благоустрою м. Очаків, с. Покровське, с. Покровка та с. Василівка Очаківської міської територіальної громади при розміщенні тимчасових споруд соціально-культурного, торгівельного та іншого призначення, (малих архітектурних форм) в утриманні об'єктів благоустрою.


До уваги громадян міста Очакова!

 На засіданні 73 сесії Очаківської міської ради, 7 скликання яке відбулося 14 серпня 2020 року, прийняті рішення:

- рішення № 14 «Про затвердження корегування детального плану забудови території м. Очаків, орієнтованою площею 0.36 га, по вулиці Фармаковського Бориса для будівництва житлової багатоквартирної забудови» з додатками.

Додатки

- рішення № 15 «Про затвердження міської програми «Забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю  до об’єктів житлового, громадського призначення, закладів освіти, шкіл естетичного виховання та комунальних підприємств м. Очаків на 2020 рік».


Рішення Очаківської міської ради від 08.11.2019 року № 2 "Про внесення змін та доповнень до рішення Очаківської міської ради від 22.12.2017 року № 13 «Про затвердження міської програми «Розроблення містобудівної документації на період 2018-2020 років» та затвердження заходів щодо її виконання»"


Детальний план території забудови земельних ділянок по вулиці Кінбурнська, м. Очаків для розміщення об’єктів енергогенеруючих підприємств


Рішення Очаківської ради від 12.12.19 № 20 Про затвердження детального плану території частини мікрорайону багатоповерхової забудови для будівництва об’єкту торгівлі в межах вулиці Будівельників та ГІершотравнєвої в м. Очаків Миколаївської області, на земельній ділянці, орієнтованою площею 0.20 га

Детальний план території частини мікрорайону багатоповерхової забудови для будівництва об’єкту торгівлі в межах вулиці Будівельників та Першотравневої в м. Очаків Миколаївської області та ситуаційні схеми розміщення

Пояснювальна

Проектний план


 

ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ОПОРНИЙ ПЛАН м. ОЧАКІВ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ВИЗНАЧЕННЯМ МЕЖ І РЕЖИМІВ ВИКОРИСТАННЯ ЗОН ОХОРОНИ ПАМ’ЯТОК ТА ІСТОРИЧНИХ АРЕАЛІВ - ОСНОВНЕ КРЕСЛЕННЯ

ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ОПОРНИЙ ПЛАН м. ОЧАКІВ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ВИЗНАЧЕННЯМ МЕЖ І РЕЖИМІВ ВИКОРИСТАННЯ ЗОН ОХОРОНИ ПАМ’ЯТОК ТА ІСТОРИЧНИХ АРЕАЛІВ


Комплексний благоустрій рекреаційної зони по вул. Будівельників


Звіт про базове відстеження результативності Положення про порядок влаштування огорож у м. Очаків, затверджене рішенням Очаківської міської ради від 13 квітня 2018 року № 44


Рішення Очаківської міської ради від 10.05.2019 року № 37 "Про порядок залучення коштів замовників (юридичних, фізичних осіб),  пайової участі у створені, розвитку соціальної та  інженерно - транспортної інфраструктури міста Очакова у Миколаївській області "


Рішення Очаківської міської ради від 10.05.2019 року № 21 " Про розробку детального плану території забудови земельних ділянок по вулиці Кінбурнська, м. Очаків для розміщення об’єктів енергогенеруючих підприємств "


Рішення Очаківської міської ради від 09.11.2018 року № 12 "Про затвердження Положення про порядок  розміщення та будівництва гаражів на території  м. Очаків"


Рішення Очаківської міської ради від 07.09.2018 року № 20 "Про внесення змін та доповнень до рішення Очаківської міської ради від 12 серпня 2016 року № 26 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Очаків»"


Рішення Очаківської міської ради від 17.04.2015 року № 19 "Про затвердження Положення про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд на території м. Очакова"


Рішення виконавчого комітету Очаківської міської ради від 24.01.2017 року № 8 "Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету  Очаківської міської ради від  09 серпня 2016 року  № 126 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Очаків»"


Рішення Очаківської міської ради від 13.04.2018 року № 44 "Про затвердження Положення про порядок влаштування огорож у м. Очаків"


Рішення Очаківської міської ради від 02.03.2018 року № 4"Про затвердження детального плану «Забудова частини території м.Очаків для будівництва будівель енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, на земельних ділянках, орієнтованою площею 25.0 га, 2.0 га та 1.5 га по вулиці Лиманній (від порту «Очаків», вздовж берегової смуги до Військового порту)»"

Рішення Очаківської міської ради від 21.12.2018 року № 15 "Про затвердження корегування детального плану «Забудова частини території м.Очаків для будівництва будівель енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, на земельних ділянках, орієнтованою площею 30.0 га, по вулиці Лиманній (від порту «Очаків», вздовж берегової смуги до Військового порту)»

Енергогенеруючі


Рішення Очаківської міської ради від 13.04.2018 року № 8 "Про затвердження   детального плану забудови території м.Очаків, орієнтованою площею 0.60 га, по вулиці Дегтярьова для будівництва житлової багатоквартирної забудови"

Рішення Очаківської міської ради від 05.10.2018 року № 38 "Про внесення змін до рішення Очаківської міської ради"

Багатоповерхівка по вул. Дегтярьова


Рішення Очаківської міської ради від 13.04.2018 року № 7 "Про затвердження   детального плану забудови території м.Очаків, орієнтованою площею 0.36 га, по вулиці Фармаковського Бориса для будівництва житлової багатоквартирної забудови"

Детальний план території комплексної реконструкції кварталу обмеженого вулицями Шмідта та Бориса Фармаковського в місті Очаків, Очаківського району, Миколаївської області
Багатоповерхівка по вул. Фармаковського


Детальний план будівництва локальних очистних по вул.Суворова

Детальний план індивідуальної забудови по вул.Курортній

Детальний план індивідуальної забудови по вул.Потьомкіна

Детальний план індивідуальної забудови по вул.Червоних Партизан


Реєстр виданих Містобудівних   умов та обмежень земельних ділянок для проектування об’єктів архітектури , відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»/ Наказ № 109 від 07.07.2011р

Містобудівні умови та обмеження за 2019 рік


МІСТОБУДІВНІ УМОВИ ТА ОБМЕЖЕННЯ ЗАБУДОВИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ


Реєстр об’єктів нерухомості, яким присвоєно поштову адресу або змінено поточну поштову адресу в місті Очакові 


 Графік прийому громадян Відділом  архітектури,містобудування управління ЖКГ ОМР

 

 

ПІБ, посада

Дні та години прийому

Начальник відділу - головний архітектор міста

Богун Людмила Григорівна 

  

Четвер

 09.00 – 12.00

Характер питань:

1. Видача містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки;

2. Надання висновків щодо забудови та іншого використання територій, вибору, вилучення (викупу), надання земельної ділянки для містобудівних потреб;

3. Видача будівельного паспорта забудови земельної ділянки;

4. Надання висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування;

5. Наданя паспорту привязки тимчасвих споруд для провадження підприємницької діяльності;

6. Погодження місця розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності;

7. Надання дозволу на розміщення реклами;

8. Надання викопіювання з містобудівної документації в  М 1: 2000

Метою діяльності Відділу містобудування є: забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування та архітектури на території  міста, організація розроблення, проведення експертизи і забезпечення затвердження в установленому порядку генерального плану міста Очаків та іншої містобудівної документації, координація діяльності суб'єктів містобудування щодо комплексного розвитку територій міста, забудови міста, поліпшення його архітектурного вигляду, забезпечення додержання законодавства у сфері містобудування та архітектури, державних стандартів, норм і правил, регіональних правил забудови населених пунктів, затвердженої містобудівної документації, здійснення контролю за їх реалізацією, забезпечення в межах своїх повноважень охорони, контролю за використанням пам'яток архітектури і містобудування, паркових та історико-культурних ландшафтів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь