Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ Як отримати адміністративну послугу

Дата: 04.01.2024 11:44
Кількість переглядів: 128

Порядок отримання адміністративної послуги

 

Для отримання адміністративної послуги громадянин подає до Центру надання адміністративних послуг ( м. Очаків, вул. Соборна, 48) заяву з відповідним пакетом документів. З вичерпним переліком документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, можна ознайомитись безпосередньо в Центрі, на http://ochakiv-rada.gov.ua в розділі «Центр адмінпослуг» або за телефоном (05154) 3-02-02, 3-00-68  

  Слід зазначити, що громадянин має право подати пакет документів особисто, через уповноваженого представника, надіслати його поштою (рекомендованим листом з описом вкладення) або в передбачених законом випадках за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку. 

У разі, коли вхідний пакет документів подається уповноваженим представником суб’єкта звернення, пред’являються документи, що посвідчують особу представника та засвідчують його повноваження.

   Вихідний пакет документів (відповідь) передається суб’єктові звернення особисто під розписку у разі пред’явлення документа, що посвідчує особу, або уповноваженому представникові суб’єкта звернення особисто під розписку у разі пред’явлення документа, що посвідчує особу та засвідчує повноваження. На вимогу суб’єкта звернення вихідний пакет документів (відповідь) може бути надісланий засобами поштового зв’язку (рекомендованим листом з повідомленням про вручення).


 До уваги мешканців міста Очаків!

 Нагадуємо, що довідки про склад сім`ї; зареєстрованих осіб у житловому приміщенні, та довідки щодо останнього місця реєстрації спадкодавця та про осіб, зареєстрованих з ним на день смерті Ви можете отримати у Центрі надання адміністративних послуг Очаківської міської ради, за адресою : м.Очаків , вул. Старофортечна, 10; тел.. 05154-2-23-54.

    У разі проживання , або реєстрації у багатоквартирному будинку у якому створене «об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» , такі довідки отримуються у голови ОСББ.

ЗРАЗОК Заяви


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь