Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні колеги,

Дата: 16.01.2024 15:38
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

18 січня (четвер) – о 15:00 відбудеться наступна сесія із серії фахових вебінарів для посадових осіб органів місцевого самоврядування України в рамках Проєкту «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні», що впроваджується Агентством міжнародного співробітництва асоціації муніципалітетів Королівства Нідерландів VNG International у партнерстві з Асоціацією Міст України.

 

Тема: «Від належного планування до належної реалізації планів відновлення та розвитку громад: пошук найкращих інструментів та партнерств, використовуємо досвід малих та великих міст Нідердандів»

 

Метою заходу буде розповісти про найцікавіші практики місцевого розвитку, побачені українськими посадовцями органів місцевого самоврядування у Нідерландах, зокрема, про те, як:

–          впроваджувати програмно-цільвий метод та проєктний підхід на практиці для досягнення зрозумілих цілей у відновленні та розвитку громад?

–          як взаємодіяти з девелоперами в процесі планування та реалізації проєктів розвитку та відновлення громад, забезпечуючи успішну співпрацю та досягнення мети?

 –         як ефективно реалізовувати державно-приватні партнерства для розв'язання великих інфраструктурних завдань, використовуючи досвід Нідерландів?

–          які інструменти та стратегії можуть муніципалітети використовувати для збереження впливу на рішення приватних бізнесів, зокрема встановлення та дотримання норм та правил?

–          як забезпечити ефективну участь громади в розробці та впровадженні планів розвитку громад, враховуючи принципи демократії та залучення громадян, особливо в контексті нідерландського досвіду?

 

Спікером заходу виступить: Лариса Оленковська, виконавча директорка Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України, експертка зі стратегічного планування та місцевого економічного розвитку, кандидат наук державного управління, доцент.

 

До участі у практикумі запрошуються сільські, селищні, міські голови та їх заступники, керівники структурних підрозділів виконавчих органів місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування, до компетенції яких належать питання планування та реалізації процесів відновлення, а також інші зацікавлені особи.

 

Початок заходу 18 січня 2024 р. о 15:00 год. Посилання на зустріч в Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82949457083?pwd=QzkvdDBwZ3YrQ3prVTBjbVdKZDBqUT09

 

Ідентифікатор конференції: 829 4945 7083

Код доступу: Vn6pJ6

 

Принагідно засвідчуємо Вам свою повагу і сподіваємося на співпрацю.

 

З повагою,

Команда VNG International України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень