Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні очаківці!

Дата: 22.01.2024 08:13
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Щороку, 22 січня українці відзначають День Соборності України. Це великий День для українського народу.

     На сьогодні, Соборність для українців це не лише символічна пам'ять про об’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, а потужний механізм у щоденному кровопролитному протистоянні російському злу, яке хоче знищити наш народ, як націю. І саме війна змусила нас по-новому сприймати поняття Соборності.

     Ми згуртувався заради майбутнього. І кожен з нас, від малого до старого,  перебуває на своєму фронті. Кожен з нас доводить те, що російському агресору не вдасться здолати наше прагнення до волі. Ми засвоїли найцінніший урок, що в єдності – сила, в розділені – поразка, тому весь український народ ще міцніше об’єднався у боротьбі за нашу суверенність.

    Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, буде цілком відновлена і Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. Адже єдність і свобода роблять нас гідними нащадками наших славних предків.

    У День Соборності України згадаймо усіх борців за українську державність та подякуємо кожному, хто нині продовжує справу героїв-патріотів, відстоюючи територіальну цілісність України.

   У цей день бажаю кожному з вас, дорогі земляки, добра, миру, здоров’я, перемоги та якнайшвидшого повернення кожного українського сина і доньки до своїх родин.

   Вічна та світла пам’ять загиблим! Честь і слава живим героям!

 

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень