Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні мешканці та гості Очаківської громади!

Дата: 16.02.2024 08:02
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

16 лютого Україна відзначає День єднання, встановлений Президентом України 14 лютого 2022 року.

Дата 16 лютого була обрана не випадково – саме у цей день, за розвідувальними даними західних країн, могло розпочатися повномасштабне вторгнення російської федерації до України. Ніхто тоді і вірити не хотів у це – більшість з нас жили звичним життям, ходили на роботу, але у серці кожного українця вже тоді оселився страх війни. Тому, для підняття духу українців, зменшення морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, було встановлене нове свято, покликане нагадати та показати усьому світові, що саме в єднанні – наша сила та міць.

Сьогодні ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята. З перших днів повномасштабного вторгнення українці стали пліч-о-пліч і продовжують йти до спільної мети – вибити ворога з рідної землі. Сьогодні українці об’єднані як ніколи. Кожен на своєму фронті самовіддано бореться за свою країну та допомагає у різний спосіб. Військовослужбовці, медики, волонтери, журналісти, кухарі, водії та весь український народ згуртувались та працюють задля того, аби пришвидшити нашу спільну Перемогу над ворогом. Адже Україна у нас одна і ми зробимо все, щоб вона була вільною і мирною!

З нагоди свята бажаю усім міцного здоров’я, сил та відваги, незламності духу, доброї вдачі, любові до рідного краю, Миру та Перемоги!

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень