Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні мешканці та гості Очаківської громади!

Дата: 20.02.2024 08:09
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи демократичні цінності та національні інтереси нашої держави. Саме вони відкрили нову сторінку історії України – сторінку боротьби за волю, гідність та свободу від віковічного рабства.

Немає жителя в Україні, який би не знав про трагедію, що сталася на Майдані Незалежності під час Рреволюції Гідності. Понад сотня людей загинула від куль, побиття або відійшли у вічність пізніше від отриманих поранень. Вони полягли за правду та майбутнє України, і ціною жертовності показали, що український дух є незламним, а народ – нескореним.

Вірю, що велика сила українського духу, самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави, адже народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і боронитиме Україну до останнього подиху. Подвиги Героїв України, справжніх патріотів нашої держави – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині.

Схилімо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстоював майбутнє для України!

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень