Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні колеги,

Дата: 28.02.2024 08:51
Кількість переглядів: 171

28 лютого (середа) – о 15:00 відбудеться наступна сесія із серії фахових вебінарів для посадових осіб органів місцевого самоврядування України в рамках Проєкту «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні», що впроваджується Агентством міжнародного співробітництва асоціації муніципалітетів Королівства Нідерландів VNG International у партнерстві з Асоціацією Міст України.

 

Тема: «Розроблення інтерактивного цифрового інструменту для муніципалітетів: досвід Нідерландів».

 

Спікери:

•    Олена Шевченко, народилась та виросла в Україні, працює в Нідерландах уже понад 20 років. Її практика є багатопрофільною, та поєднує у собі інтегрально дисципліни архітектури, урбанізму та ландшафтного дизайну. Вона переконана що ущільнення та розвиток мають місце тільки за умов якісного розвитку середовища: високоякісні громадські місця та озеленення, доступ до води, розвинені сервіси та громадський транспорт. На даний момент Олена працює над створенням кращого світу в компанії PosadMaxwan strategy+design

(https://posadmaxwan.nl/), зосереджуючись на проектах, що розробляють інтегральні методи взаємодії для різних стейкхолдерів, тем та масштабів, та інтерактивні діджитал інструменти, що забезпечують їх реалізацію. Олена також працює у рамках UNUN (Ukraine Netherlands Urban Network) над амбітною метою відновлення України як зразкової Європейської країни.

 

•    Назар Гресько, здобував професійну освіту архітектора та урбан дизайнера в Україні (НАОМА) та Нідерландах (TUe). На протязі останніх семи років Назар працював над проектами різних масштабів та тематик у провідних Нідерландських дизайн-бюро. Поєднуючи мультидисциплінарні підходи, Назар працює над врахуванням особливостей «діалогу між будівлями, середовищем та тканиною міста». Працюючи в PosadMaxwan strategy+design, Назар також має досвід розробки сценаріїв розвитку майбутніх міст, інфраструктури та їх співвідношення з природнім середовищем.

 

Онлайн зустріч буде присвячено дискусії про застосування інтерактивних цифрових інструментів в процесах планування містобудівної діяльності. Зокрема, поговоримо про:

- інтерактивні діджитал інструменти якісного урбаністичного розвитку середовища;

- рекомендовані експертами методи взаємодії (для різних стейкхолдерів, тем та масштабів) при прийнятті рішень у сфері просторового розвитку територій українських громад;

- ефективні підходи до розробки сценаріїв розвитку майбутніх міст, інфраструктур у співвідношенні з природнім середовищем.

 

До участі у вебінарі запрошуються сільські, селищні, міські голови та їх заступники, керівники структурних підрозділів виконавчих органів місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування, до компетенції яких належать питання містобудування, архітектури, просторового планування, планування відновлення, житлово-комунального господарства, проектного менеджменту, а також інші зацікавлені особи.

 

Посилання на зустріч в Zoom 28 лютого:

https://us02web.zoom.us/j/83606058128?pwd=d3kvZ3kvbm9tU09ZR203eDhrUVpZdz09

 

Ідентифікатор конференції: 836 0605 8128

Код доступу: Vn6pJ6

 

Тривалість вебінару – 1-1,5 години.

 

Принагідно засвідчуємо Вам свою повагу і сподіваємося на співпрацю.

 

З повагою,

Команда VNG International України


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень