Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні жінки Очаківської громади! Прийміть щирі вітання з Міжнародним жіночим днем!

Дата: 08.03.2024 08:47
Кількість переглядів: 69

Щорічно, 08 березня, у всьому світі відзначається Міжнародний жіночий день. Третій рік поспіль День жінок в Україні проходить під час війни. Але, не дивлячись ні на що, жінки все одно будуть раді почути привітання та приємні слова у цей святковий день.

Роль української жінки в сучасному світі неможливо переоцінити. Сьогодні жінки на фронті нарівні з чоловіками захищають нашу країну зі зброєю в руках і з такою самою силою та самовіддачею зберігають мир у тилу. Берегині українського народу відіграють важливу роль в управлінні державою, успішно працюють на виробництві та в бізнесі, займаються громадською діяльністю, волонтерством та ще багатьма важливими справами.

Все найсвітліше, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою – берегинею роду людського! За кожним сильним воїном стоїть жінка – його мати. Мати – це символ безмежної любові, великої душі, символ життя. Материнська любов і слова залишаються в душі людини на завжди!

Цей день – ще одна гарна нагода аби висловити вам величезну любов та повагу. Я щиро дякую кожній з вас за вашу мужність та відвагу, професіоналізм, відповідальність та старанність. Я вдячний вам за ваші зусилля, які ви докладаєте задля наближення Перемоги.

Я бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, душевного спокою, щастя та любові на життєвому шляху. Нехай ваші мрії здійснюються, а ваша віра в себе та світле майбутнє завжди буде незламною. Нехай ваші чоловіки, батьки, сини, брати повернуться з фронту живими та здоровими. Миру і затишку у вашому домі!

Перемоги та миру усім нам!

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень