Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

До уваги платників податків!

Дата: 08.03.2024 08:53
Кількість переглядів: 78

Шановні платники податків - мешканці міста Очакова! Війна внесла значні корективи в життя нашого міста і кожного з нас. З першого дня повномасштабного вторгнення Очаків знаходиться в зоні активних бойових дій і майже щодня піддається обстрілам. Існують ризики для життя та ведення бізнесу в місті.

          Важкі умови, які вимагають від кожного мешканця відповідального ставлення до себе, до своїх близьких та до рідного міста.

          Зберегти Очаків  у чистому стані, не допустити захаращеності, забезпечити мешканців стабільним водопостачанням - це завдання міської влади, яке можливо виконати лише за  наявності коштів в місцевому бюджеті. Адже і працівники благоустрою, і комунальники працюють  в небезпечних умовах і повинні отримувати достойну заробітну плату за свою працю.

          Від кожного з нас залежить , яким буде життя міста в умовах активних бойових дій. Кожен може долучитися до наведення ладу в місті, просто сплативши податки та оплативши комунальні послуги.

Обрати позицію свідомого платника податків в умовах невизначеності  воєнного стану означає взяти на себе контроль за своє життя та за життя рідного міста.

          Закликаємо вас  зробити відповідальний вибір та платити  єдиний податок, плату за землю та податок на нерухоме майно до місцевого бюджету а також своєчасно сплачувати за спожиті енергоресурси, за водопостачання, водовідведення, та за вивезення сміття.

 

                             Виконавчий комітет Очаківської міської ради


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень