Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Результати громадського обговорення з питань перейменування вулиць на території Очаківської міської територіальної громади

Дата: 12.03.2024 10:01
Кількість переглядів: 119

Відповідно до розпорядження Очаківського міського голови від 31.01.2024 № 15 «Про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць на території Очаківської міської територіальної громади» було проведено громадські обговорення з питань перейменування вулиць на території Очаківської міської територіальної громади.  

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць на території Очаківської міської територіальної громади було опубліковано на офіційному вебсайті Очаківської міської ради, в розділі «Новини міста», а також на офіційній сторінці Facebook 31.01.2024.

Мешканцям Очаківської міської територіальної громади було запропоновано перейменувати:

  • вулицю Суворова на вулицю Ободенка Володимира;
  • вулицю Шмідта на вулицю Мединського Олега;
  • вулицю Кутузова на вулицю Ніконова Миколи.

Згідно з повідомленням пропозиції (зауваження) з даного питання необхідно було подавати у формі письмових пропозицій із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адреси та номеру телефону особи, яка їх подає протягом 30 календарних днів. Термін для надання пропозицій (зауважень) закінчився 01.03.2024.

З 01.02.2024 по 01.03.2024 до виконавчого комітету Очаківської міської ради жодної пропозиції (зауваження) з питань перейменування вулиць на території Очаківської міської територіальної громади не надійшло.  

 

 

Завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Очаківської міської ради та її виконавчого комітету Яна ВАСЬКОВА

 

11.03.2024

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень