Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Дата: 17.03.2024 08:20
Кількість переглядів: 186

Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення військ російської федерації на територію України, ваша робота набула надважливого значення. Щодня своєю кропіткою працею ви забезпечуєте комфортні умови для проживання мешканців нашої громади.

На ваші плечі покладено нелегкий тягар, адже плодами вашої праці є чистота, порядок, комфорт, благоустрій і життєдіяльність нашого міста. Не лише у святковий день календаря, а й щодня ваші добрі справи варті особливої уваги та вдячності. 

Неможливо уявити життя кожного мешканця громади, функціонування освітніх, лікувальних закладів, установ та організацій міста без кропіткої щоденної праці працівників комунальних підприємств та побутового обслуговування населення.

Запорукою стабільної роботи комунального господарства та нашого з вами добробуту, безумовно є ваші високий професіоналізм, оперативність та відповідальне ставлення до службових обов’язків. 

Незважаючи на будь-які труднощі, наше комунальне підприємство «Очаків-сервіс» та Очаківська комунальна служба благоустрою забезпечують надання широкого спектру надзвичайно важливих і необхідних послуг для населення міста з водопостачання та водовідведення, вивезення твердих побутових відходів, чистоти та охайності наших парків, вулиць, алей та дитячих майданчиків тощо.

Працівники цих установ своїми руками роблять неоціненний внесок у розвиток Очаківської міської територіальної громади, створюючи комунальні блага, безперебійний сервіс та комфортні умови в побуті для кожного з нас.

Можна тільки уявити якою ціною комунальникам вдається створювати належний рівень обслуговування, а це – трудомістка робота зранку до пізнього вечора, під час ворожих обстрілів, у дощ чи сніг, заметіль чи задушливу спеку. 

У цей святковий день хочу висловити щиру подяку за вашу нелегку працю.

Бажаю вам міцного здоров’я, достатку та затишку в ваших оселях. Нехай ваша робота приносить гідне матеріальне забезпечення, людську шану та повагу. Єдності в досягненні цілей та згуртованості колективам!

Миру і Перемоги!

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень