A A A K K K
для людей із порушенням зору
Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Делегація з міста Очакова взяла участь у конференції «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні»

Дата: 26.03.2024 08:53
Кількість переглядів: 87

За ініціативи VNG International в місті Києві з 19 по 21 березня поточного року відбулась конференція під назвою «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні».

У Проєкті, який є частиною «Стратегічного партнерства Міністерства закордонних справ Нідерландів VNG International Ukraine», взяла участь делегація з міста Очакова на чолі з міським головою Сергієм Бичковим. 

Протягом конференції було розглянуто ряд питань, серед яких плани відновлення та розвитку громад в Україні. Було презентовано методичні рекомендації щодо розробки Плану відновлення та розвитку територіальних громад, обговорено історії успіху в частині вже реалізованих поєктів, а також представлено Другу фазу проєкту VNG International Ukraine.

Завдяки тривалій співпраці з Посольством Королівства Нідерландів у Києві, Асоціацією муніципалітетів Нідерландів «VNG International», Посольством України в Нідерландах, Міністерством закордонних справ України та Асоціацією міст України, Очаківська міська територіальна громада примножила свій досвід у написанні проєктних карток та розробила ґрунтовний план відновлення, який в подальшому стане поштовхом для розвитку громади в майбутньому.

За плідну роботу та надихаючу дискусію Очаківська міська рада щиро дякує: організаторам Форуму VNG International Ukraine, Асоціації міст України, SDLG Ukraine, фахівцям з Нідерландів та колегам з інших громад України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь