A A A K K K
для людей із порушенням зору
Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні колеги,

Дата: 27.03.2024 09:10
Кількість переглядів: 64

27 березня (середа) – о 15:00 відбудеться наступна сесія із серії фахових вебінарів для посадових осіб органів місцевого самоврядування України в рамках Проєкту «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні», що впроваджується Агентством міжнародного співробітництва асоціації муніципалітетів Королівства Нідерландів VNG International у партнерстві з Асоціацією Міст України.

 

Тема: «Розвиваємо свою громаду застосовуючи технології «Digital Twin»: досвід нідерландського муніципалітету Бреда».

 

Спікери:

–    Бас Хофайзерс, менеджер проекту муніципальних дренажних систем та адаптації до клімату в муніципалітеті Бреда, працює у сфері теплопостачання, водопостачання та моніторингу якості води, у своїй щоденній роботі використовує карти та моделі «Digital Twin».

Маріо Сміт, керівник відділу впровадженням платформи даних муніципалітету Breda.

Кейс Керстенс, менеджер проекту Smart Cities у муніципалітеті Бреда. Breda Smart City зосереджується на застосуванні інноваційних методів, таких як цифрові близнюки, дрони, камери та сенсорні технології для управління натовпом та штучного інтелекту у трьох основних напрямках: промислові зони, центр міста та мобільність.

 

Онлайн зустріч буде присвячено дискусії про концепцію «цифрового двійника», що є частиною четвертої промислової революції і покликана допомогти органам місцевого самоврядування швидше виявляти фізичні проблеми громади, точніше прогнозувати результати змін в громаді, й приймали більш ефективні рішення, використовуючи якісні продукти комп'ютеризованих систем, які повторюють характеристики фізичних об'єктів громади майже в режимі реального часу. Адже, технологія «Цифровий двійник» (Digital Twin) є новітнім інструментом для моделювання різногалузевих процесів розвитку громади.

Учасники вебінару дізнаються які можливі варіанти використання технології «Цифровий двійник»,  почують приклади використання цієї технології від експертів з нідерландського муніципалітету Бреда.

Поговоримо про те, як почати розвивати свою громаду, застосовуючи технології  Digital Twin, та як візуалізувати активи свого муніципалітету і об’єктивно оцінити їх стан.

Виходимо з того, що цифровий двійник може бути визначений як постійно мінливий цифровий профіль громади, що містить як минулі, так і найновіші дані про фізичний об'єкт або процес, що дозволяє оптимізувати ефективність розвитку муніципалітету. Він заснований на величезному обсязі накопичених даних, отриманих у ході вимірювань цілого ряду показників життєдіяльності реальної громади. Аналіз накопичених даних дозволяє отримувати точну інформацію про продуктивність системи управління процесами розвитку у конкретній громаді, а також доходити висновків щодо необхідності внесення змін у стратегічні плани громади з урахуванням актуальних потреб її жителів.

 

Довідково: Бреда́ – місто в Нідерландах, у провінції Північний Брабант, населення — 169,9 тис. мешканців. У листопаді 2023 року муніципалітет Breda отримав нагороду World Smart City Award «living and inclusion» за проект, у якому доступність для людей, обмежених центром міста, стимулювалася цифровим способом.

 

До участі у вебінарі запрошуються сільські, селищні, міські голови та їх заступники, керівники структурних підрозділів виконавчих органів місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування, до компетенції яких належать питання містобудівної діяльності, просторового планування, планування відновлення, економічної політики, проєктного менеджменту, представники агенцій просторового розвитку міста, а також інші зацікавлені особи.

 

Посилання на зустріч в Zoom 27 березня:

https://us02web.zoom.us/j/84141142352?pwd=c1BBZnB4S1RHcVlmbXV6T1k4SUJYZz09

 

Ідентифікатор конференції: 841 4114 2352

Код доступу: Vn6pJ6

 

Тривалість вебінару – 1-1,5 години.

 

Принагідно засвідчуємо Вам свою повагу і сподіваємося на співпрацю.

 

З повагою,

Команда VNG International України


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь