Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні ветерани та учасники Другої світової війни! Дорогі жителі Очаківської громади!

Дата: 31.03.2024 07:47
Кількість переглядів: 119

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення 80-ї річниці визволення міста Очакова від нацистських загарбників!

День 31 березня для нашого міста є особливим – 80 років тому наш рідний Очаків було звільнено від нацистських загарбників.

В цей день ми вклоняємося та висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто боронив Батьківщину зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу задля визволення рідного краю. Всім, хто відстояв наше місто, виявив нездоланну мужність та незламність духу.

І скільки б не минуло часу, День визволення Очакова від нацистських загарбників назавжди залишиться одним зі світлих і визначних свят в історії нашого міста.

Ми шануємо і пам’ятаємо усіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників та схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу.

Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист рідної України, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусідньої держави.

Минуло 80 років, а наше місто знову охоплене полум’ям війни. Щодня очаківці потерпають від ворожих обстрілів. У часи Другої світової війни наші земляки також потерпали від ворога, але все ж таки його перемогли. Перемогли тоді – переможемо і нині! 

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів. Подвиг ветеранів Другої світової війни додає сил нашим воїнам у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет нашої України. Адже ми – сильна нація і за нами правда.

З нагоди свята бажаю усім міцного здоров’я, добробуту та злагоди! Наснаги та витримки на шляху до Перемоги!

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень