Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні голови ОСББ та мешканці громади!

Дата: 09.04.2024 08:48
Кількість переглядів: 133

Всеукраїнською благодійною організацією Інститут місцевого розвитку, в рамках ініціативи Громада – влада: діалог, довіра, дія, за підтримки проекту USAID DG East 11 квітня 2024 року з 14.00 до 17.00 заплановано проведення онлайн-конференції для цільових громад проекту та інших зацікавлених ОТГ на тему: Партисипативні інструменти у сферах управління відходами.

Під час заходу експерти зроблять огляд законодавства України щодо управління відходами, розкажуть про співробітництво територіальних громад для створення інфраструктури управління відходами, практичні аспекти розроблення ефективних місцевих планів управління відходами та багато іншого. Програма заходу також передбачає блок запитання-відповіді, а деякі міста проекту коротко презентують свої напрацювання у сфері поводження з відходами.

Онлайн-презентація відбудеться з використанням програми Zoom (посилання надійде після реєстрації). Реєстрація на захід: https://forms.gle/JEXuGTSvNZuQkzgk9

Контактна особа від Всеукраїнської благодійної організації “Інститут місцевого розвитку” з питань адміністративної підтримки навчальних та публічних заходів – Тетяна Прокопенко, тел. 0509285686, ел. адреса: [email protected].

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень