Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі мешканці та гості Очаківської громади!

Дата: 26.04.2024 08:23
Кількість переглядів: 34

38 років тому, 26 квітня 1986 року, сталася одна з найстрашніших катастроф в історії людства – вибух на Чорнобильській атомній електростанції. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії.

Чорнобиль – це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів аварія стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.

Висловлюємо щирі слова подяки та шани за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії. Схиляємо голови перед пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

Сьогодні росія створює нову ядерну загрозу. Після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, окупантами була захоплена Чорнобильська атомна електростанція. Трохи пізніше – Запорізька АЕС, яка й нині перебуває під окупацією. А над іншими атомними електростанціями постійно пролітають ворожі ракети, які несуть ризик небезпеки. Україна у черговий раз рятує світ. Співробітники атомних стацій робили та продовжують робити усе можливе, аби запобігти ядерному вибуху. За що їм велика вдячність та повага!

Пам’ятаємо про радіаційну трагедію на нашій землі! Вшануємо подвиг ліквідаторів! Зробимо усе можливе, аби не допустити нової катастрофи!

Нехай Бог оберігає нашу землю і дарує мир та добру долю нашій незламній країні.

Бажаю усім міцного здоров’я, щастя та злагоди!

З повагою, секретар міської ради Валентина КИФОРЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь