Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Прощавай , Франціє !

Дата: 06.05.2024 14:32
Кількість переглядів: 77

Непомітно промайнули два тижні перебування учнів Очаківських закладів загальної середньої освіти у місті Фекам. Четвертого травня відбувся прощальний вечір з українською делегацією , на якому був присутній мер міста Давід Русель та його дружна команда, що весь час організовувала дозвілля нашим дітям.

          Юні гості також  підготувалися до цього заходу:  власноруч виготовили сувеніри із стрічок жовто - блакитного кольору, вивчили українськи пісні на новий лад, згадали поезію українських письменників. Приміщення,  в якому відбувався захід,  було прикрашено в жовто-блакитних тонах для того, щоб підкреслити  дружність наших країн.          

          Під час зустрічі лунали сучасні українські пісні у виконанні  дітей. Кожен з них  отримав чашку, флешку із фотозвітом подорожі ,проспект з красотами міста Фекам та солодощі. Вечір відбувся  у дуже теплій  дружній атмосфері. За два тижні діти звикли до свого нового оточення , і прощання відбувалося на  піднесеній  чуттєвій хвилі. Із впевненістю можемо сказати, що подорож вдалася.

          Хочемо висловити слова подяки усім організаторам заходу, які доклали неймовірні зусилля для того, щоб перебування дітей у Франції було затишним, комфортним та смачним. Сподіваємося всіх побачити в місті Очакові.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень