Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

В Очакові, з нагоди відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 років, відбулось покладання квітів

Дата: 08.05.2024 15:07
Кількість переглядів: 76

Травневі дні для всіх нас традиційно пов’язані з пам’яттю про події Другої світової війни. Для кожного українця згадки про 1939–1945 роки є дуже особистими, адже в нашій країні немає жодної родини, яка не мала би власної історії про ту війну.

08 травня в Україні відзначається День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. В цей день Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації їх міст і сіл тощо. Адже війна – це не лише танки, гармати та масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

08 травня, в Очакові, аби схилити голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, віддати данину глибокої поваги ветеранам Другої світової війни, на Алею Слави прийшли посадові особи органів місцевого самоврядування.

Від місцевої влади та мешканців Очаківської громади секретар Очаківської міської ради Валентина Кифоренко та заступник міського голови Олексій Васьков поставили кошик живих квітів до Меморіалу загиблим землякам.

Хвилиною мовчання вони вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя, відійшовши у вічність.

Cвята пам’ять про Другу світову війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці та водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

 

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Очаківської міської ради та її виконавчого комітету

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень