Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Зустріч з земляками

Дата: 14.05.2024 11:19
Кількість переглядів: 104

Непомітно промайнули два насичені тижні подорожі в Іспанії. За цей час діти мали змогу ознайомитись з двома чудовими містами: Салоу та Пінеда де Мар, отримавши незабутні враження. На початку третього тижня подорожі малеча переїхала до міста Калелья де Мар, яке вразило своєю багатою історією, архітектурою та культурною спадщиною. Зупинились туристи у готелі «Колібрі», де радо та гостинно їх зустрів власник та Уряд Іспанії, подарувавши на згадку приємні подарунки. Директор готелю наш земляк, українець - Володимир МАСНИЙ. Це місто відоме своїми прекрасними пляжами, а також святковими заходами та культурними подіями. Наші маленькі мандрівники побували в музеї CosmoCaixa. Інтерактивні експонати, лабораторії, які допомагають дітям вивчати науку, історію та культуру залишили дітей в захваті.

       Відвідали зоопарк у Барселоні, де їх привітно зустрів та супроводжував директор. Після екскурсії дітям запропонували пообідати, адже Калелья славиться своїми традиційними гастрономічними делікатесами та гостинністю місцевих мешканців. Супроводжували маленьких очаківців представники уряду.

      Нашій туристичній групі запропонували відвідати один з найвідоміших та найкрасивіших парків у Барселоні - Парк Гуель, відомий своїми неповторними будівлями та скульптурами, які вписуються в природну красу парку. Діти насолоджувались атмосферою та культурою Барселони. В наших учнів залишились найяскравіші враження від неймовірної подорожі, відкриття нових культурних скарбів та неповторних емоцій.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень