Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні мешканці та гості Очаківської громади!

Дата: 23.05.2024 11:41
Кількість переглядів: 72

23 травня в Україні відзначається День Героїв – свято, присвячене пам'яті усіх, хто боровся і продовжує боротися за свободу та незалежність нашої країни.

Це особливий день, коли українці вшановують мужність, відвагу та самопожертву Героїв України всіх часів. Героїв, які захищали та продовжують захищати святу українську землю від ворогів.

У цей день ми маємо нагоду ще раз згадати та вклонитися подвигу українських лицарів княжої доби, козаків, січових стрільців, холодноярців, воїнів УПА, Другої світової війни, Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни, перейнятись гордістю за покоління наших предків, які впродовж століть боролись за незалежність нашої країни, та схилити голови перед світлою пам’яттю тих, хто без вагань віддав за неї своє життя.

Жорстока боротьба за цілісність і соборність України триває. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, які демонструють наші воїни, проливаючи кров за те, аби ми мали можливість жити у вільній і цивілізованій країні.

Тому, не забуваючи про величні подвиги усіх попередніх поколінь захисників України, ми схиляємо голови насамперед перед мужністю і звитягою тих наших воїнів-захисників, які нині на передовій захисту держави.

У цей день бажаю аби на нашій рідній землі запанували мир та злагода! Добра кожній родині, а нашій державі – процвітання!

 

З повагою, секретар міської ради Валентина КИФОРЕНКО


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень