Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Очаківська громада отримала сучасну спецтехніку для збору та транспортування відходів

Дата: 28.05.2024 10:58
Кількість переглядів: 73

27 травня, в Миколаєві, Очаківська громада разом з Воскресенською та Мішково-Погорілівською громадами отримали сучасну спецтехніку для збору та транспортування твердих побутових відходів, а саме – машини-сміттєвози Ford.

Така допомога стала можливою завдяки співпраці Посольства Королівства Данія в Україні з Офісом управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS).

Під час передачі машин були присутні начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та його заступник Микола Марінов, народний депутат України Артем Черноморов, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, керівник Офісу Посольства Королівства Данія в Миколаєві Якоб Хансен, начальник відділу безпеки Королівства Данія в Україні Ульріх Крістенсен, Очаківський міський голова Сергій Бичков, директор комунального підприємства «Очаків-сервіс» Євген Пройденко та представники інших громад.

Віталій Кім висловив вдячність міжнародним партнерам за чергову допомогу, яка значно підвищить спроможність громад у сфері якісного управління відходами.

«З початку повномасштабного вторгнення багато спеціалізованої техніки було знищено російським агресором. Тому така допомога не тільки підвищить ефективність розчищення ділянок з відходами, а й допоможе зекономити кошти громад, які надалі зможуть профінансувати інші потреби», – сказав він.

Очаківська міська рада, в свою чергу, висловлює щирі слова подяки за турботу та підтримку. Оскільки високоефективні сміттєвози фірми «Ford» призначені для збору і транспортування великого обсягу відходів, тому ця техніка стане в нагоді під час прибирання громади, транспортуванні та зборі твердих побутових відходів.

 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень