Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Дорогі діти! Шановні батьки! Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2024 08:30
Кількість переглядів: 86

Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем захисту дітей!

Щороку, у перший день літа Україна разом зі світовою спільнотою відзначає День захисту дітей. Це особливий день не тільки для маленьких мешканців нашої країни, але й для батьків, вчителів та вихователів – усіх дорослих, які працюють для щасливого майбутнього підростаючого покоління.

Та, на жаль, вже третій рік поспіль це найбажаніше свято для малечі затьмарене несправедливою війною, яка безжально руйнує дитячі мрії, право наших наймолодших громадян жити у вільній країні під мирним небом. Війна забрала в українських дітей щасливе, безхмарне і безпечне дитинство, а у багатьох – здоров’я, і, навіть, життя.

Та попри все ми, дорослі, маємо зробити все можливе, аби захистити та убезпечити наших дітей від усіляких негараздів, сприяти їх всебічному розвитку, огорнути теплом і любов’ю кожне дитяче серце. Ми повинні докласти максимум зусиль для того, щоб їх дитинство було щасливим!

Дорогі хлопці та дівчата! Ви – наш найдорожчий скарб, наша гордість і наше майбутнє! Любіть і цінуйте свою Батьківщину, вчіться цінувати та підтримувати тих, хто поруч. Будьте гідними громадянами своєї країни!

Міцного вам здоров’я, добра, радості, щасливого та безтурботного дитинства під мирним небом. Нехай усі ваші мрії та задуми здійсняться!

Бажаю усім нам якнайшвидшої Перемоги та спокійного тихого життя!

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень