Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні мешканці та гості Очаківської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня Конституції України!

Дата: 28.06.2024 08:46
Кількість переглядів: 61

28 червня 1996 року, виконуючи волю громадян нашої держави та спираючись на історію українського державотворення, Верховна Рада України прийняла Основний Закон для нашої країни – Конституцію.

Цей документ увійшов у життя українців як головний гарант державності і демократії, незалежності та соборності, закріпивши прагнення українського народу жити у власній суверенній державі.

Шлях до прийняття Конституції України був непростим. Ось і зараз нам доводиться виборювати можливість жити у вільній державі. І саме сьогодні, аніж будь-коли, ми розуміємо кожне із понять, які записані в Конституції. Кожне із них зараз – це не просто рядки на папері, це наші надії й сподівання, це втілення наших мрій і очікувань.

І сьогодні, як ніколи, ми розуміємо, що право на особисту думку, на недоторканість, на розвиток і на саме життя, треба відстоювати усім разом!

Вірю, що скоро ми повернемо усі наші землі, які є невід’ємною частиною української історії! І Конституція України набуде своєї сили на всіх тимчасово окупованих територіях України!

З нагоди свята, бажаю всім міцного здоров’я, сил, добра та родинного благополуччя. Миру та спокою нашій Україні та кожному з нас!

З повагою, секретар міської ради Валентина КИФОРЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень