Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

26-28 червня 2024 року в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й випуск Європейського форуму міської стійкості (EURESFO)

Дата: 02.07.2024 11:14
Кількість переглядів: 56

26-28 червня 2024 року в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й випуск Європейського форуму міської стійкості (EURESFO). Очаківську міську територіальну громаду за заході представив міський голова Сергій Бичков.

У рамках EURESFO24 був організований спеціальний блок під назвою: «Дорожня карта від гуманітарного реагування до постконфліктної стійкості та відновлення». Програма форуму була зосередждена на вирішенні питань місцевого управління та планування ініціатив післявоєнного відновлення, обговоренні викликів, які стоять перед громадами в умовах сьогодення, а також на співробітництві регіональних і міжнародних партнерів. Були організовані зустрічі з потенційними інвесторами та донорськими організаціями.

Висловлюємо щиру подяку організаторам за чудову можливість представити Очаківську міську територіальну громаду на зазначеному заході, ознайомленні з важливою інформацією щодо відповідних програм та можливостей для фінансування ініціатив післявоєнного відновлення Очаківської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень