Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні правоохоронці! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Дата: 04.07.2024 09:17
Кількість переглядів: 134

Кожного дня, виявляючи мужність і витримку, ви стоїте на варті правопорядку, підтримуєте спокій та безпеку на вулицях нашого міста, розкриваєте злочини та за можливості попереджуєте їх скоєння.

Захист життя і здоров’я громадян, їх прав і свобод, боротьба зі злочинністю – благородне завдання, що вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки.

Сьогодні, у складний для нашої країни час, коли росія веде війну проти українського народу, працівники Національної поліції несуть посилену службу не лише в тилу, а й на передовій, ризикуючи власним життям. Пліч-о-пліч із військовослужбовцями Збройних Сил України, демонструючи високий професіоналізм, відданість Присязі та обраній справі, вони гідно відстоюють свободу та цілісність України.

У день свята прийміть щиру подяку за вашу самовіддану працю. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та добробут стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів!

Нехай Бог оберігає кожного захисника-поліцейського. Миру та Перемоги!

Вічна пам'ять полеглим Героям!

З повагою, міський голова С.БИЧКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень