Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні військовослужбовці Військово-Морських Сил Збройних Сил України! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Дата: 07.07.2024 10:12
Кількість переглядів: 49

Сьогодні Військово-Морські Сили України – це воїни «трьох стихій», які виконують поставлені завдання за будь-яких умов воєнної обстановки. Вони знищують ворогів на морі, суходолі та в повітрі, проявляючи героїзм, відвагу, стійкість та непереможний характер.

Ваша робота відповідальна, надзвичайно важка та дуже важлива для мешканців нашого міста та країни в цілому!

Вдень і вночі ви несете бойове чергування заради миру і спокою очаківців, даєте гідну відсіч російським окупантам, захищаючи наше узбережжя. Знаю, що ви докладаєте максимум зусиль аби не допустити висадки ворожого десанту та проникнення диверсійно-розвідувальних груп.

 Ми цінуємо вашу професійну майстерність, сміливість, відданість та щиро дякуємо за вашу наполегливу працю, вірність та патріотизм!

Нехай бойовий дух ніколи не покидає вас, а кожен день буде сповнений досягненнями на ниві служіння українському народові. 

Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги у відстоюванні незалежності й територіальної цілісності України та якнайшвидшої Перемоги!

У цей день схилимо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у війні з російським агресором! Вічна їм слава!  

З повагою, міський голова С. БИЧКОВ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень