Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Австрійські канікули

Дата: 08.07.2024 11:49
Кількість переглядів: 77

Тривають літні канікули для наших учнів після важкого та виснажливого навчального року. Для відновлення та активного відпочинку дітей, Очаківською міською радою спільно з управлінням освіти та з гуманітарних питань, організована двотижнева подорож до міста Гогенемс в Австрії. Група учнів у кількості 25 осіб вирушила в подорож 4 липня 2024 року. На шляху до Гогенемсу маленьким очаківцям випало чимало випробувань, але вони успішно їх подолали під чутким керівництвом: Кабакової Тетяни Миколаївни, Хорошевої Марини Олександрівни та Вишинської Оксани Сергіївни. Хоча діти прибули дуже втомленими, їх чекали приємні сюрпризи.

    Міжнародна організація KIWANIS, яка спонсорує відпочинок учнів, вручила дітям подарунки: два рюкзаки з необхідним для справжніх мандрівників — парасолька, пляшка для води, банка для мюслі, дощовик, два рушники, рідке мило, крем від сонця та спортивна сумка.

     Подорож триватиме до 21 липня 2024 року. Діти проживають у гуртожитку сільськогосподарського технікуму. Для очаківських учнів підготовлена насичена культурна програма перебування в Австрії, яка подарує їм незабутні спогади, щасливі моменти та відверне їх від жахів війни.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень