Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні працівники медичної галузі! Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем медичного працівника!

Дата: 27.07.2024 07:40
Кількість переглядів: 54

Здоров’я – це головне багатство людини, без якого неможливе повноцінне життя, і саме тому ваша професія завжди була і залишається однією з найнеобхідніших у світі.

Кожного дня ви рятуєте, лікуєте, поспішаєте на допомогу будь-якій незнайомій людині, проявляючи безмежне терпіння, співчуття, стійкість, гуманізм та душевну щедрість.

Не має місії благороднішої, ніж повернути хворому радість одужання, і не має місії відповідальнішої, адже в руках медика – життя людини.

В Очаківській громаді медичні послуги надають колективи КНП «Очаківська багатопрофільна лікарня» на чолі з головним лікарем Валерієм Кнітелем та КНП «Очаківський центр первинної медико-санітарної допомоги» під керівництвом головного лікаря Павла Тесляка.

Свій високий професіоналізм наші медики проявляють щодня. У 2020-2021 роках, коли ми переживали важкі часи через пандемію коронавірусу, саме вони були головними героями – рятували наших громадян від цієї хвороби. Але у 2022 році перед нашим суспільством постали нові виклики і на плечі медичних працівників ліг ще важчий тягар.

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ на територію нашої країни, ви постійно боретесь за здоров’я та життя наших громадян.

Дякуємо вам за вашу працю, за врятовані життя, моральність та лікарську честь!

Бажаю вам міцного здоров’я, радості, благополуччя, миру та Перемоги!

 

З повагою, секретар міської ради Валентина КИФОРЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень