Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні військовослужбовці Повітряних сил Збройних сил України.

Дата: 04.08.2024 07:42
Кількість переглядів: 68

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

День Повітряних Сил Збройних Сил України – це свято воїнів, які вдень і вночі, у складних умовах бойової обстановки, боронять повітряний простір нашої держави, уміло відбивають ракетні та авіаційні удари ворога, мужньо ведуть повітряні бої з російськими окупантами, завдаючи їм нищівного ураження.

Українські льотчики, військовослужбовці зенітних ракетних та радіотехнічних підрозділів – це герої, які захищають нас і роблять усе можливе аби небо над Україною було мирним!

У цей день ми вшановуємо вашу стійкість, мужність та відвагу!

Від імені мешканців Очаківської громади хочу висловити щиру вдячність усім військовослужбовцям, які цілодобово несуть бойове чергування, захищають небо над нашим містом, відбиваючи повітряні удари.

Дякуємо вам за ваш професіоналізм, витримку, самовіддане виконання службового обов’язку, вірність військовій присязі та за врятовані життя наших городян.

Впевнений, що завдяки вашій злагодженості, підготовленості та відповідальності небо над Очаковом і надалі буде під надійною обороною!

Бажаю вам міцного здоров’я, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України!

У цей день схилимо голови перед пам’яттю полеглих героїв, які віддали своє життя у війні з російським агресором! Вічна їм пам’ять і слава! 

 

З повагою, міський голова Сергій БИЧКОВ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень