Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу, зниклу безвісти за особливих обставин

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу, зниклу безвісти за особливих обставин

Непрацездатні члени сім’ї особи, якій надано правовий статус особи, зниклої безвісти за особливих обставин (відповідно до Закону України “Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин” від 12.07.2018 № 2505-VIII (із змінами)) мають право на призначення пенсії у зв’язку з втратою годувальника.

08:57 09.05.2024

В Очакові, з нагоди відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 років,  відбулось покладання квітів

В Очакові, з нагоди відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 років, відбулось покладання квітів

Травневі дні для всіх нас традиційно пов’язані з пам’яттю про події Другої світової війни. Для кожного українця згадки про 1939–1945 роки є дуже особистими, адже в нашій країні немає жодної родини, яка не мала би власної історії про ту війну.

15:07 08.05.2024

Коли кривдять найближчі: як юристи можуть допомогти захиститися від домашнього насильства

Коли кривдять найближчі: як юристи можуть допомогти захиститися від домашнього насильства

Коли фізичної, моральної чи іншої шкоди систематично завдають найближчі люди — ймовірно, це ситуація домашнього насильства. Розповідаємо, які ознаки має домашнє насильство, яка відповідальність передбачена для кривдників та куди звертатися по допомогу.

09:56 08.05.2024

Шановні ветерани Другої Світової війни!  Дорогі мешканці та гості Очаківської громади!

Шановні ветерани Другої Світової війни! Дорогі мешканці та гості Очаківської громади!

08 травня в Україні відзначається День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 років, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства ХХ століття. І вже 79 років ми вшановуємо пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом та агресором. Жертовні втрати українського народу впродовж цієї війни були колосальними. Ми повинні про це пам’ятати!

08:58 08.05.2024

Розвінчування мітів про Крим: ініціатором передачі Криму до УРСР був особисто Хрущов

Розвінчування мітів про Крим: ініціатором передачі Криму до УРСР був особисто Хрущов

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим у співпраці з Український інститут національної пам'яті підготувало для вас розвінчання одного із мітів, який навʼязала світу російська та радянська історіографія.

14:44 07.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень