Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги мешканців міста!

До уваги мешканців міста!

Очаківська міська рада інформує, що  14.05.24 -  16.05.24 р. в пункті видачі гуманітарної допомоги буде проводитись видача  дитячих зимових курток дітям на зріст до 98 см, які мешкають в  Очаківській міській територіальній громаді та внутрішньо переміщеним особам.

17:17 13.05.2024

Азартні ігри – це лише розвага

Азартні ігри – це лише розвага

Сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті.

15:18 13.05.2024

Як студентам-чоловіквм виїхати за кордон: інструкції та перелік документів

Як студентам-чоловіквм виїхати за кордон: інструкції та перелік документів

Нещодавно Кабмін оновив правила перетину кордону для студентів. Тепер не тільки дівчата, а й хлопці також можуть виїжджати на навчання за програмами академічної мобільності. Виїхати можна поки на один семестр.

08:18 12.05.2024

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Запрошуємо всіх бажаючих, які мають хореографічну підготовку, віком від 10 до 16 років приєднатися до нашого проекту та створити незабутній танцювальний виступ!

15:04 10.05.2024

Ти як?

Ти як?

На війні, кажуть ветерани, все чітко і зрозуміло: є свої і вороги, є «чорне» і «біле», є накази і конкретні задачі. У цивільному житті, яке для них іноді починається з чистого аркуша, постійно змінюються події, щось виходить з ладу, ламаються плани, а люди підводять. Це дратує і вибиває з колії, до того ж часто спрацьовує загострене почуття справедливості, яке посилює негативні емоції.

14:18 10.05.2024

Національна програма залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів

Національна програма залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів

Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з Громадською організацією «Молодіжний центр Волині» у межах проектів UNDP «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA».

13:40 10.05.2024

До відома громадян!

До відома громадян!

Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 09 травня. Головною метою Конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу; утворення платформи для самовираження та розвитку власних талантів учасників в межах європейської тематики; утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України.

08:49 10.05.2024

У реєстрі "Оберіг" буде окреме поле про статус вручення людині повістки і буде видно, якщо не оновлено дані

У реєстрі "Оберіг" буде окреме поле про статус вручення людині повістки і буде видно, якщо не оновлено дані

Завдяки реєстру «Оберіг» можна автоматично провести верифікацію людей без участі самих військовозобов'язаних. Зокрема, буде видно, що певна людина не оновлювала даних.

22:59 09.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь