Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

Австрійські канікули

Австрійські канікули

Тривають літні канікули для наших учнів після важкого та виснажливого навчального року. Для відновлення та активного відпочинку дітей, Очаківською міською радою спільно з управлінням освіти та з гуманітарних питань, організована двотижнева подорож до міста Гогенемс в Австрії. Група учнів у кількості 25 осіб вирушила в подорож 4 липня 2024 року. На шляху до Гогенемсу маленьким очаківцям випало чимало випробувань, але вони успішно їх подолали під чутким керівництвом: Кабакової Тетяни Миколаївни, Хорошевої Марини Олександрівни та Вишинської Оксани Сергіївни. Хоча діти прибули дуже втомленими, їх чекали приємні сюрпризи.

11:49 08.07.2024

Розширено функціонал кабінету страхувальника  на вебпорталі Пенсійного фонду України

Розширено функціонал кабінету страхувальника на вебпорталі Пенсійного фонду України

На виконання постанови Уряду від 05.06.2024 № 650 "Деякі питання бронювання військовозобов'язаних під час воєнного стану" Пенсійним фондом України забезпечено інформаційну взаємодію між реєстром застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування (РЗО) та Єдиним державним реєстром призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

11:04 08.07.2024

Про забезпечення одноразової виплати особам, яким присвоєно звання Герой України за здійснення визначного геройського вчинку, або членам їх сімей

Про забезпечення одноразової виплати особам, яким присвоєно звання Герой України за здійснення визначного геройського вчинку, або членам їх сімей

З 01 липня 2024 року Пенсійним фондом України проводиться виплата одноразової грошової винагороди особам, яким присвоєно звання Герой України за здійснення визначного геройського вчинку, або членам їх сімей (далі — грошова винагорода).

11:03 08.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень