Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

Діалог. Довіра. Добробут.

Діалог. Довіра. Добробут.

25 червня 2024 року в рамках проєкту «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні: ФАЗА ІІ», що є частиною програми «Сталий розвиток через вдосконалене місцеве врядування» (SDLG), яка реалізовується Агентством міжнародного співробітництва Асоціації муніципалітетів Королівства Нідерландів VNG International у партнерстві з Асоціацією міст України, за сприяння загальноєвропейської коаліції міст і регіонів PLATFORMA, та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів і Європейського Союзу, пройшло установче засідання Навчально-інноваційного кластеру 3D "Діалог. Довіра. Добробут."

16:08 26.06.2024

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Міноборони НЕ підтримало законопроект про 150 днів на оновлення даних — УП з посиланням на новий документ Умєрова

17:24 25.06.2024

До уваги майбутнім курсантам!

До уваги майбутнім курсантам!

Продовжується відбір кандидатів віком від 17 до 30 років для вступу до вищих військових навчальних закладів та військових коледжів сержантського складу.

16:08 25.06.2024

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області інформує

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області інформує

Згідно з  постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2023 № 1395 «Про реалізацію експериментального проекту з удосконалення порядку взяття на облік ветеранів війни і надання їм пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу» на Пенсійний фонд України покладені повноваження щодо прийняття та опрацювання спрощеної заяви від ветерана війни або одного із членів його сім’ї, а також прийняття рішення; збирання, систематизацію і зберігання отриманої за результатами експерименту інформації; внесення інформації про осіб зі складу домогосподарства та членів сімей осіб, зібраної Пенсійним фондом України в процесі реалізації експериментального проекту, та інформації про нараховані та виплачені пільги на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу, до Реєстру осіб, які мають право на пільги.

09:15 25.06.2024

Представники Миколаївщини долучилися до воркшопу з ментального здоров’я у Вінниці

Представники Миколаївщини долучилися до воркшопу з ментального здоров’я у Вінниці

У суботу, 22 червня, у Вінниці відбувся воркшоп на тему: «Всеукраїнська програма ментального здоров’я. Психосоціальна підтримка у громаді» для представників Миколаївської, Херсонської, Одеської та Черкаської областей. Серед присутніх були заступники керівників ОВА, представники структурних підрозділів адміністрацій, регіональні координатори Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

13:55 24.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень