Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Пакунок малюка" у 2024 році

"Пакунок малюка" у 2024 році

Кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка»  Це одноразова натуральна допомога від держави родинам з новонародженими дітьми для їх підтримки та забезпечення належного догляду за немовлям.

09:45 07.05.2024

Прощавай , Франціє !

Прощавай , Франціє !

Непомітно промайнули два тижні перебування учнів Очаківських закладів загальної середньої освіти у місті Фекам. Четвертого травня відбувся прощальний вечір з українською делегацією , на якому був присутній мер міста Давід Русель та його дружна команда, що весь час організовувала дозвілля нашим дітям.

14:32 06.05.2024

Ти як?

Ти як?

«Будь-яка думка – це пальне для життя! Це те, що дає нам можливість рухатися, робити вчинки, чогось прагнути й досягати»

13:30 06.05.2024

Сторінками мандрів

Сторінками мандрів

02.05.2024 екскурсанти переїхали до м. Салоу, де їх радо зустрів мер Пере Грандос та Сергій Бичков. Кожному учаснику заходу подарували пам’ятні подарунки. Містечко Салоу вразило дітей своїми краєвидами. Малеча розмістилася в готелі, який знаходиться майже на березі моря. Діти із задоволенням проводять весь всій вільний час, насолоджуючись його теплом. Після морських прогулянок ознайомились із самим містом Салоу. Однією з прикрас міста є печера, до якої і завітали наші учні. Настрій дітей бадьорий, трохи стомлені від великої кількості заходів, але їх посмішки говорять самі за себе.

11:48 04.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь