Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

Офлайн тренінги «Ефективні інструменти залучення клієнтів: маркетинг та онлайн продажі»

Офлайн тренінги «Ефективні інструменти залучення клієнтів: маркетинг та онлайн продажі»

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (далі — програма CLEAR), що впроваджується міжнародною організацією Global Communities, в межах компоненту «Економічне відновлення та ринкові системи» (EMRS) проведе офлайн тренінги з маркетингу та онлайн продажів. Метою тренінгів є формування в учасників навичок ефективного продажу товарів та послуг, а також засвоєння сучасних підходів та методів під час пошуку та обслуговування клієнтів.

10:38 10.10.2024

Про гуманітарне розмінування

Про гуманітарне розмінування

Доводимо до Вашого відома, що UGB (Укргазбанк) - перший банк, який відкрив клієнтам рахунки за новою програмою гуманітарного розмінування, яка нещодавно стартувала в Україні. Мета програми - допомогти аграріям якнайшвидше повернути у використання всі землі, шляхом компенсації вартості робіт (100%) з розмінування земельних ділянок в рамках реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 12.03.2024 № 284 зі змінами, якою затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення компенсації витрат за гуманітарне розмінування земель сільськогосподарського призначення.

10:17 10.10.2024

Як сформувати витяг з електронної трудової книжки онлайн?

Як сформувати витяг з електронної трудової книжки онлайн?

З 10 червня 2021 року в Україні офіційно діють електронні трудові книжки – цифрові аналоги паперових трудових книжок. Електронна трудова книжка удосконалила облік трудової діяльності українців, зменшила паперовий документообіг та пов’язані з цим ризики втрати чи пошкодження документів, а також надала можливість звірити свій стаж, у тому числі набутий до 01.01.2004.

10:14 10.10.2024

У Брюсселі стартувала двостороння зустріч Україна-ЄС щодо зміцнення державного управління на шляху до членства

У Брюсселі стартувала двостороння зустріч Україна-ЄС щодо зміцнення державного управління на шляху до членства

Участь у зустрічі беруть, зокрема, Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов, Державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, представники Секретаріату Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства фінансів, інших міністерств та відомств.

08:42 10.10.2024

Необхідність відбитку печатки на довідці про заробітну плату

Необхідність відбитку печатки на довідці про заробітну плату

Відповідно до ст. 40 Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” від 09.07.2003 № 1058-IV для обчислення пенсії враховується заробітна плата (дохід) за весь період страхового стажу, починаючи з 1 липня 2000 року. За бажанням пенсіонера та за умови підтвердження довідки про заробітну плату первинними документами або в разі, якщо страховий стаж, починаючи з 1 липня 2000 року становить менше 60 місяців, для обчислення пенсії також враховується заробітна плата (дохід) за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу підряд по 30 червня 2000 року, незалежно від перерв.

09:41 09.10.2024

Куди звертатись, щоб безкоштовно  простерилізувати безпритульних тварин Очаківської громади

Куди звертатись, щоб безкоштовно простерилізувати безпритульних тварин Очаківської громади

Безпритульні тварини – одна з найпоширеніших проблем будь-якого міста чи села України. З кожним роком кількість безпритульних тварин зростає. Не винятком є і наша громада.

09:22 09.10.2024

8 жовтня у Брюсселі розпочнеться третій раунд  двосторонніх сесій Україна-ЄС в межах скринінгу

8 жовтня у Брюсселі розпочнеться третій раунд двосторонніх сесій Україна-ЄС в межах скринінгу

У період з 8 по 10 жовтня 2024 у місті Брюссель, Бельгія, українські делегації візьмуть участь у третьому раунді двосторонніх зустрічей України та Європейської Комісії у межах офіційного скринінгу відповідності законодавства України праву ЄС, що є частиною переговорного процесу вступу до ЄС.

09:18 09.10.2024

ПОВІДОМЛЕННЯ! Шановні мешканці  вул. Дніпровська, Лиманна та Кінбурнська!

ПОВІДОМЛЕННЯ! Шановні мешканці вул. Дніпровська, Лиманна та Кінбурнська!

КП ОМР «Очаків-сервіс» повідомляє Вас, що у зв’язку з виробничою необхідністю (проведення ремонтних робіт на водопровідних мережах), тимчасово 09 жовтня 2024 року з 9.00 до 16.00 водопостачання на вулицях Дніпровська, Лиманна та Кінбурнська буде відсутнє . Прохання завчасно зробити запас питної води на період проведення ремонту. Вибачте за незручності.

16:10 08.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень