Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим систематично відстежує опір кримчан російській окупації та пов’язані з цим незаконні переслідування за так звану «дискредитацію російської армії», яких вже зафіксовано понад 800 випадків.

15:41 14.05.2024

Зустріч з земляками

Зустріч з земляками

Непомітно промайнули два насичені тижні подорожі в Іспанії. За цей час діти мали змогу ознайомитись з двома чудовими містами: Салоу та Пінеда де Мар, отримавши незабутні враження. На початку третього тижня подорожі малеча переїхала до міста Калелья де Мар, яке вразило своєю багатою історією, архітектурою та культурною спадщиною. Зупинились туристи у готелі «Колібрі», де радо та гостинно їх зустрів власник та Уряд Іспанії, подарувавши на згадку приємні подарунки. Директор готелю наш земляк, українець - Володимир МАСНИЙ. Це місто відоме своїми прекрасними пляжами, а також святковими заходами та культурними подіями. Наші маленькі мандрівники побували в музеї CosmoCaixa. Інтерактивні експонати, лабораторії, які допомагають дітям вивчати науку, історію та культуру залишили дітей в захваті.

11:19 14.05.2024

Мобілізація авто!

Мобілізація авто!

Залучення транспортних засобів під час мобілізації здійснюється ТЦК, центральним управлінням або регіональними органами СБУ, на підставі рішень місцевих державних адміністрацій. 

22:06 13.05.2024

До уваги мешканців міста!

До уваги мешканців міста!

Очаківська міська рада інформує, що  14.05.24 -  16.05.24 р. в пункті видачі гуманітарної допомоги буде проводитись видача  дитячих зимових курток дітям на зріст до 98 см, які мешкають в  Очаківській міській територіальній громаді та внутрішньо переміщеним особам.

17:17 13.05.2024

Азартні ігри – це лише розвага

Азартні ігри – це лише розвага

Сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті.

15:18 13.05.2024

Як студентам-чоловіквм виїхати за кордон: інструкції та перелік документів

Як студентам-чоловіквм виїхати за кордон: інструкції та перелік документів

Нещодавно Кабмін оновив правила перетину кордону для студентів. Тепер не тільки дівчата, а й хлопці також можуть виїжджати на навчання за програмами академічної мобільності. Виїхати можна поки на один семестр.

08:18 12.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень