Очаківська міська територіальна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чому депортація 1944 року – геноцид кримськотатарського народу?

Чому депортація 1944 року – геноцид кримськотатарського народу?

18 травня 2024 року ми відзначали 80-ті роковини геноциду кримськотатарського народу. У цей день весь світ вшановує пам‘ять жертв цього страшного злочину та висловлює свою солідарність із кримськими татарами, які проживають на території України та поза її межами.

16:45 01.07.2024

Призначення та виплата допомоги на поховання застрахованої особи або особи, яка перебувала на її утримані

Призначення та виплата допомоги на поховання застрахованої особи або особи, яка перебувала на її утримані

Частиною першою статті 13 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 № 1105 (в редакції Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”” від 21.09.2022 № 2620-IX (далі - Закон № 2620) встановлено, що за страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності надається у тому числі такий вид страхової виплати як допомога на поховання (крім поховання пенсіонерів, безробітних та осіб, які померли внаслідок нещасного випадку на виробництві).

13:38 01.07.2024

Шановні мешканці та гості Очаківської громади!  Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня Конституції України!

Шановні мешканці та гості Очаківської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня Конституції України!

28 червня 1996 року, виконуючи волю громадян нашої держави та спираючись на історію українського державотворення, Верховна Рада України прийняла Основний Закон для нашої країни – Конституцію.

08:46 28.06.2024

Купуєте українське = допомагаєте армії

Купуєте українське = допомагаєте армії

Чи знали ви, що до 40% коштів, які ви витрачаєте на товари «Зроблено в Україні», повертаються в економіку та допомагають забезпечити наших захисників? Як бути впевненими, що ви придбали саме українське? Якщо товар промаркований нашим логотипом або штрих-код починається на 48 — він був виготовлений в Україні. Доєднуйтесь до «Зроблено в Україні» — маркуйте свою продукцію логотипом, аби полегшити споживачам пошук українського. Всі деталі — на сайті: https://madeinukraine.gov.ua/

15:43 27.06.2024

Триває відбір кандидатів для вступу до військових навчальних закладів

Триває відбір кандидатів для вступу до військових навчальних закладів

До 20 липня 2024 року продовжується відбір кандидатів віком від 17 до 30 років для вступу до військових навчальних закладів. Майбутній персонал для проходження військової служби за контрактом готують такі навчальні заклади: вищі військові навчальні заклади (ВВНЗ) — університети, академії, інститути Міністерства оборони України; військові навчальні підрозділи закладів вищої освіти (ВНП ЗВО) — кафедри військової підготовки вишів Міністерства освіти та науки України; заклади фахової передвищої військової освіти (ЗФПВО) — коледжі.

10:49 27.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень